Stamstedet for århusianske øboere

Halibut Bistro er stamstedet for de århusianske øboere. Vi holder for enden af Århus Ø, og vores friske hovedingredienser og råvarer kunne være hentet lige uden for restaurantens dør i Århus Bugt.
På Halibut Bistro stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse og service i smukke og afslappede omgivelser.
Læs mere om, hvem vi er her.

”Jomfruhummeren var perfekt tilberedt. Forårsrullerne var eminent sprøde. Pastaen var perfekt og med bid, fyldet delikat, og muslingesaucen helt korrekt.”
Jyllands-Posten 28/10/2022

“Jomfruhummerne er perfekt tilberedte og fint garneret med hvidløg og urter. Torsken er simpelthen lige i øjet og mæsker sig i ærter, salturt og fine tern af bacon.” 
Århus Stiftstidende 09/06/2022

Vi har hentet vores inspiration fra den franske bistro. Menukortet er præget af enkle, lette og mellemstore retter, men vi har også nyfortolkninger og eksotiske afstikkere til både det sydøstasiatiske, det japanske og det sydamerikanske køkken. Vi har bredt udvalg af lækre frokost- og aftenretter, som fx ravioli med skaldyrsfyld og muslingebisque. Vores udlærte kokke står klar til at skabe kulinariske oplevelser, der appellerer til både den eventyrlystne madentusiast, samt klassikere til traditionalister, så der er noget for enhver smag.
Se her, hvad vores menu byder på.

Vi, hos Halibut Bistro, elsker at være vært for events og farverige fester. Så hvis du står og skal være vært for et arrangement, men mangler en restaurant, så tøv ikke med at tage fat i os. Vores team af fagudlærte kokke og tjenere bistår dig med planlægningen af menuen og de dertilhørende vine, og vi sørger dit arrangement lever op til dine forventninger. I vores selskabslokaler i restauranten har vi plads til at skabe lige netop den førsteklasses stemning, som jeres arrangement fortjener.
Se, hvad vi har på selskabsmenuerne.