Lær os at kende

Halibut er engelsk og betyder helleflynder, og netop helleflynderen er i manges øjne ensbetydende med god spisekvalitet, og netop kvalitet er essensen i Halibut Bistro.

Oprindeligt er Halibut Bistro realiseringen af en drøm, som makkerparret Mads Krogsholm og David Nielsen har haft sammen, siden de begyndte deres kulinariske rejse sammen på kokkeuddannelsen for over 20 år siden.

Fra venstre Amanda Bøstrup, David NIelsen, Mads Krogsholm, Sara Gildhoff og Kasper Hansen

Siden da har holdet blevet forstærket i form af de to tjenere Amanda Bøstrup og Sara Gildhoff. Mellem os har vi over 60 års erfaring fra branchens og byens mest anerkendte restauranter, som sikrer at vi kan levere den professionelle service, høje kvalitet og uforglemmelige oplevelser, som vores gæster fortjener.

Vi vil være det åndehul, hvor du kan nyde det ubekymrede liv og fejre mangfoldigheden. Det er vores drøm at have et samlingspunkt på Aarhus Ø, hvor der er plads til alle, og sanserne beriges.

David Nielsen har været på Fru Larsen, Norsminde Kro,
Ruths Hotel og Kongeskibet Dannebrog, men også
efteruddannet sig selv, så han både kan kalde sig
serviceøkonom, cand.mag. i oplevelsesøkonom og
P.Ba. i International Hospitality Managment.
Mads Krogsholm har været på velkendte steder som
Restaurant René, Café Ketchup, Bistro Boheme og
Café Victor. Han har fulgt det op med uddannelse i
restaurationsledelse og i flere år været direktør for
restauranterne i Jakobsen & Co koncernen, som blandt
andre omfatter Restaurant Grappa og Rømer ved åen i
Aarhus.