POP-UP PASTA BAR

I uge 28, 29 og 30 holder Halibut Bistro personalet en velfortjent sommerferie!
Men folket skal stadig spise, og hvad er bedre end lækre hjemmelavede pastaretter til under 100 kr. og litervis af den ikoniske Aperol Spritz?

Pop-up pastabaren har åbent i uge 28 og i uge 30 – begge uger både til frokost og aften. Det er et enkelt sommerkoncept med fokus på kvalitet og pris, så vi byder på forretter til 69kr. og hovedretter til 99 kr.

Italienske pastaretter. Som Nonna ville have lavet dem.

MENU

SNACKS – 29,-

Focaccia
med olivenolie + pesto 10

ANTIPASTI – 69,-

Vitello tonnato
Skiver af kalvekød, tuncreme, friteret kapers, persille og citron

Caprese
Tomat, rødløg, hjemmelavet pesto og olivenolie

Stracciatella
Hjertet af en burrata, zucchini og kærlighed

LE PASTE – 99,-

Ravioli
Sødkartoffel, mandler, citronsmørsauce, og selvfølgelig parmesan

Lasagne
Why not? Hjemmelavet og serveret med tomatsauce og ruccula

Spicy bolo & n’duja
Casarecce pasta, spicy bolo og n’duja 

Salsiccia
Casarecce pasta, salsiccia, fløde og ærter  

Spaghetti pomodoro
Frisk tomat, olivenolie, hvidløg og masser af parmesan – simpelt og lækkert 

Tilkøb Stracciatella til din pasta 30

DOLCE – 49,-

Tiramisu
Fordi det altid er en god ide

Affogato
Vaniljeis og espresso